Selecteer een pagina

Van Noten Ceremonies biedt jou 14 Rolls-Royce’s en Bentley’s aan met chauffeur. De wagens die wij ter beschikking stellen zijn uitsluitend klassewagens, piekfijn gerestaureerd in onze eigen ateliers. Door één of meerdere van onze ceremoniewagens met chauffeur te huren geeft jou dat tikkeltje meer aan jouw klasse evenement.

Wij zijn er fier op dat wij het enige bedrijf zijn in West-Europa dat zulke klasse wagens kan leveren uit ons eigen privé wagenpark, hiervoor hoeven we geen externe partners te raadplegen. Dit is wel mogelijk indien je meer dan 14 voertuigen wenst. Daarnaast kunnen wij jou ook 4 Jaguars, Daimlers en/of Vandenplas aanbieden met chauffeur.

Rolls-Royce

rollsroyce-silvershadow-red_10Een Rolls-Royce is de meest prestigieuze ceremoniewagen die er is. Met zijn klassieke lijnen en imposante afmetingen is hij op ieder evenement een indrukwekkende verschijning. Wij bieden u een aantal klassieke modellen aan : de Silver Cloud II 1960Silver Shadow, een tweekleurige Silver Shadow II en een groen model, een Silver Wraith uit 1975 en de tijdloze Corniche. Er zijn ook de strakkere modellen: de Silver Spur en de Silver Spirit.

 

Bentley

bentley-eight-blauw03We hebben ook Bentleys ter beschikking : een Bentley SII 1960, een Bentley Mulsanne uit 1981 , een Bentley Eight , een zwarte Bentley Azure (Cabrio) en een Bentley Flying Spur. Met zijn gespierde exterieur en kenmerkende styling van het interieur straalt een Bentley-wagen klasse en luxe uit.

 

 

Ons Atelier

noboss-atelier2Al onze wagens worden onderhouden in onze eigen werkplaats. We hebben meer dan 42 jaar ervaring in het onderhouden van oldtimers en zijn gespecialiseerd in Rolls-Royce en Bentley.

Volg ons op sociale media
Bettestraat 14
9190 Stekene
België
Bezoek ook onze andere websites:

Telefoon: +32(0) 488 560 060
RPR BE 0421 882 001
BTW BE 0421 882 001