Selecteer een pagina

Rolls-Royce Silver Wraith

Bouwjaar

1975

p

Uitvoering

LWB – Long wheel based
Interieur: licht beige
Exterieur: two tone – bruin/donker grijs

Huurprijs (incl chauffeur, btw en 100km)

€1250

Deze Rolls Royce Silver Shadow L W B, later de Silver Wraith gedoopt, is van bouwjaar 1975, bi- tone van buitenkleur. De uitvoering is grijs anthracite metalic bovenaan tot aan de sierchroom lijsten in het midden van de vier deuren en onderaan bruinmetaal. De lederen binnenbekleding is in grijs/beige middentoon en de vloerbekleding is lichtbruin.
De motor is een benzine V8, dubbele carburatie , aluminium blok met centrale nokkenas. De cylinderinhoud bedraagt 6750 cc en een 225 pk. Het dashboard en de houtenafwerking aan de deuren is uitgevoerd in wortelnotenhout in hoogglans vernis. Het dak bestaat uit bruin vinylleder.
De Silver Wraith is een werkelijk verzamelobject en over gans de wereld moeilijk te vinden. We hebben 3 jaar lang over de hele wereld moeten zoeken om een goede en betaalbare Wraith te kunnen aankopen. Vanwege het hoge kostenplaatje werd de Silver Wraith slechts in beperkte mate geassembleerd. Er werden maar een tiental wagens per jaar gemaakt.
De Silver Wraith heeft een langere wielbasis, langere achterdeuren en vooral meer beenruimte voor de passagiers. We hebben een jaar aan dit pareltje gewerkt om hem te kunnen presenteren zoals hij nu is. Hij rijdt koninklijk en zweeft over het asfalt. Wat je vooral zal opmerken aan de wagen is de betrekkelijk kleinere achterruit, zo uitgevoerd om de privésfeer van de inzittenden te waarborgen.
Voel je op je huwelijksdag een “important woman” of een echte “gentleman” en laat je over het asfalt zweven in de Silver Wraith. Onze chauffeur brengt je op je wenken naar daar waar je wenst te zijn. Graag zien we jouw reservatie voor deze wagen tegemoet.

Volg ons op sociale media

Bettestraat 14
9190 Stekene
België

Bezoek ook onze andere websites:

Telefoon: +32(0) 488 560 060

RPR BE 0421 882 001
BTW BE 0421 882 001