Selecteer een pagina

Bentley Azure – Cabrio

Bouwjaar

1998

p

Uitvoering

Multipoint injection engine, 400 pk Turbo
Full cabrio
Interieur: cognac leder
Exterieur: zwart

Huurprijs (incl chauffeur, btw en 100km)

€1500


Deze Bentley Azure, bouwjaar 1998, heeft een zwarte buitenkleur en een binnenbekleding van cognac bruin leder. Deze Azure is een wagen die met de hand werd gebouwd in Engeland in Crewe. Deze wagen is nog een echte Rolls-Royce/Bentley gebouwde wagen vooraleer de fabriek werd ontmanteld door onze Belgische Baron Paul Buysse op verzoek van de Engelse Queen. De fabriek werd opgedeeld in Bentley die naar de VAG-groep verhuisde en Rolls-Royce naar de BMW groep.
Beide merken worden nog geassembleerd in Engeland maar voorzien van Duitse mechaniek. In de beginjaren 2000 werd door de CEO van de VAG-group, de Bentley Azure nog uitgeroepen als “’s werelds mooiste en beste wagen ooit op deze aardbol geproduceerd”. De Azure is uitgerust met ’s werelds beste motor = een Rolls-Royce motor – V8 – 6750 CC en een slordige 400 pk waar een oliegesmeerde turbo voor zorgt.
Toen we de wagen in Californie aankochten mochten we in eerste instantie niet weten wie de eigenaar of eigenares van de wagen was. Maar we zijn er toch kunnen achter komen dat de vroegere eigenares Dolly Parton moet geweest zijn!!!

Eenmaal de Bentley Azure in België was en ons team de wagen goed had bestudeerd, constateerden we dat deze wagen niet alleen perfect werd onderhouden, maar dat deze wagen ook beschikt over vele exclusieve opties. Voel je op uw huwelijksdag een echte filmster en laat je verwennen door Vannoten ceremonies die je overal brengt waar je wenst met chauffeur.

Volg ons op sociale media

Bettestraat 14
9190 Stekene
België

Bezoek ook onze andere websites:

Telefoon: +32(0) 488 560 060

RPR BE 0421 882 001
BTW BE 0421 882 001