Selecteer een pagina

Rolls-Royce Silver Spirit

Bouwjaar

1985

p

Uitvoering

LWB – Long wheel based
Interieur: licht beige leer
Exterieur: red metallic

Huurprijs (incl chauffeur, btw en 100km)

€1200


De Rolls-Royce Silver Spirit, bouwjaar 1985, heeft als buitenkleur rood metallic en als interieur een zeer licht beige lederen bekleding met wortelnotenhouten dashboard.
Een zéér fijne wagen en bijzonder goed onderhouden, nog met de hand gebouwd in Engeland, Crewe en in 1985 geleverd in Belgie door de Rolls Royce importeur in Brussel.
De eigenares ken ik persoonlijk, een zeer fijne dame genaamd “Ladytje”, die er ook op stond dat het wapenschild van de familie op de wagen werd bevestigd bij de levering. Naar alle waarschijnlijkheid is dit de mooiste Silver Spirit van de Benelux!
Op een dag kreeg ik van “Ladytje” telefoon met de vraag of ik de Silver Spirit van haar wenste over te kopen. Bij de aankoop vertrouwde zij mij toe dat zij met veel pijn in haar hart de wagen moest wegdoen om familiale redenen, maar het stelde haar gerust te beseffen dat de wagen bij Paul Van Noten in goede handen zal zijn en nog vele diensten zal kunnen bewijzen.
Jammer genoeg moest het wapenschild verwijderd worden bij de eigendomsoverdracht. Achteraf heb ik het schild van het moederbedrijf, Noboss Marine, op de Rolls-Royce bevestigd.
Beste Bruid, voel je op je huwelijksdag een ‘Ladytje ‘ en laat je op jouw huwelijksdag verwennen door Van Noten Ceremonies. De chauffeur zal jou met onze “Flying Lady” (het beeld op de radiatorrooster) rondrijden naar waar je maar wenst.

Volg ons op sociale media

Bettestraat 14
9190 Stekene
België

Bezoek ook onze andere websites:

Telefoon: +32(0) 488 560 060

RPR BE 0421 882 001
BTW BE 0421 882 001