Selecteer een pagina

Rolls-Royce Silver Shadow I

Bouwjaar

1970

p

Uitvoering

Koninklijke wagen van Prinses Anne
Interieur: Licht créme leder
Exterieur: Bordeaux rood

Huurprijs (incl chauffeur, btw en 100km)

€1200


Deze toch wel speciale, Rolls Royce Silver Shadow I, bouwjaar 1970, is mooi dieprood van kleur met een beige lederen interieur, wat een bijzondere fijne combinatie verwezenlijkt. Het is bijna ongeloofwaardig maar deze wagen is van het bouwjaar 1970, meer dan veertig jaar oud en in een bijzondere mooie staat. De wagen is zowel onder de motorkap als van interieur zeer zuiver en bijzonder goed onderhouden.
Als je natuurlijk de afkomst van de wagen gaat onder de loep nemen, wordt wel het één en het ander duidelijk. We beschikken over foto’s dat de wagen geflankeerd staat naast de eerste Koninklijke wagen van Prinses Anne van Engeland. Deze Rolls-Royce Shadow I werd als volgwagen of als eerste limousine gebruikt door Prinses Anne voor niet officiële gelegenheden. De wagen heeft ook reeds verschillende malen de eerste prijs gekregen voor elegantie en presentatie.
Beste Bruid en Bruidegom, gun jezelf de gelegenheid om op jullie huwelijksdag, de mooiste dag van jullie leven, je de koning te rijk voelen en je te laten rijden in deze bijzondere limousine door ceremonievannoten.

Volg ons op sociale media

Bettestraat 14
9190 Stekene
België

Bezoek ook onze andere websites:

Telefoon: +32(0) 488 560 060

RPR BE 0421 882 001
BTW BE 0421 882 001